Formació
 
Activitats
Campanyes d'excavacions
07/07/2011

El Servei té ja programades les diferents campanyes d’excavacions que s’efectuaran principalment passat l’estiu. Així, per a finals d’agost s’iniciaran els treballs en el poblat i necròpolis del ferro de Los Cabañiles (Sucaïna) que es prolongaran fins mitjans de setembre. Per al mes de setembre es continuaran les excavacions en el poblat de l’edat del bronze i ferro del Tossal del Mortòrum (Cabanes, Castelló) i així mateix en la primera quinzena d’octubre s’efectuaran els treballs en l’assentament costaner de l’edat del bronze d’Orpesa la Vella (Orpesa del Mar).

D’altra banda, el Servei d’Investigacions Arqueològiques i Prehistòriques col•laborarà en les excavacions que el Laboratori d’Arqueologia Prehistòrica de la Universitat Jaume I de Castelló efectuarà durant els mesos de setembre i octubre en l’assentament mesolític del Cingle del Mas Nou a Ares del Maestrat i en la cova del Tossal de la Font a Vilafamés amb troballes paleoantropològiques neanderthals.XIII Seminari sobre Art Prehistòric
06/07/2011

El Servei d’Investigacions Arqueològiques i Prehistòriques de la Diputació de Castelló participa i col•labora en l’organització del XIII Seminari d’Estudi sobre Art Prehistòric “A. Beltrán Martínez” que sota el títol “Novetats en el coneixement de l’Art Prehistòric durant el curs acadèmic 2010-2011” se celebra en el Museu de la Valltorta a Tírig els dies 5 al 7 de juliol de 2011.
Copyright@2011 Servei d'Investigaciones Arqueològiques i Prehistòriques
Avis Legal Contacte